ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Δεύτερο Θέμα Πολιτική

ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ

Όταν ο πρωθυπουργός της χώρας σπάει την καραντίνα για να κάνει μοτοκρός στην Πάρνηθα, είναι ανεμελιά.

Όταν χρησιμοποιεί ως πρόσχημα την επίβλεψη των εμβολιασμών για να πάει βόλτα στην Ικαρία ο ίδιος και η κουστωδία του, συμμετέχει σε τραπέζια 40 και πλέον ατόμων και εμφανίζεται σε πλήθος φωτογραφιών να συνωστίζεται, είναι εθνικό καθήκον.

Είναι ντροπή να χρησιμοποιούνται παιδιά δημοτικού, ημέρα Σάββατο, ημέρα που δεν λειτουργούν τα σχολεία, ως φόντο στη φωτογράφιση του «ανέμελου».

Όταν οι εργαζόμενοι που πλήττονται από τις πολιτικές του Μητσοτάκη και της παρέας του διαμαρτύρονται τηρώντας τα μέτρα προστασίας -όπως τα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου στον Έβρο ή οι 3(!) εργαζόμενοι στην εστίαση που τόλμησαν να σηκώσουν πανό έξω απ’ το Μαξίμου– αντιμετωπίζονται ως εγκληματίες, τιμωρούνται με εκδικητικά πρόστιμα και κινδυνεύουν με συλλήψεις.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρεί το Κράτος λάφυρο και τους πολίτες υπηκόους. Το είδαμε και με τους εμβολιασμούς των παρατρεχάμενων που σταμάτησαν αφού είχαν σχεδόν ολοκληρωθεί.

Οι πολίτες στις «κόκκινες» περιοχές σπίτια τους από τις έξι, ο Ανέμελος Ηγεμών τραπέζωμα με την κουστωδία στη βεράντα του βουλευτή του, στη μαγευτική Ικαρία.

Ζούμε τις πιο μαύρες μέρες της σύγχρονης ελληνικής Δημοκρατίας, μετά τη μεταπολίτευση. 

Αυτή η παρέα των επικίνδυνων, ανέμελων, «αρίστων»  ακροδεξιών πρέπει να φύγει τώρα.