ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Δεύτερο Θέμα Τόπος

ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΛΗΜΝΟΥ

Άνανδρη και θρασύδειλη επίθεση δέχτηκε το εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λήμνου το βράδυ του Σαββάτου 12 προς 13 Μαίου.

Άνανδρη και θρασύδειλη γιατί οι τραμπούκοι δεν τολμούν στο φως της μέρας, δημόσια, ανοιχτά και μπρος σε όλους, όχι να καταστρέψουν αλλά ούτε καν να αντιπαρατεθούν με επιχειρήματα με τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

 Η επίθεση ήταν αναμενόμενη. Εδώ και μέρες περιστασιακές μεμονωμένες αφίσες σκίζονταν στο περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όταν φυσικά τα μέλη του κόμματος δεν ήταν παρόντα. Δημοσιογράφος τοπικού σταθμού το έχει φωτογραφήσει. Όμως η τελευταία επίθεση ήταν εκτεταμένη, με καταστροφές αφισών αλλά και σημαιών του κόμματος.

Οι τραμπούκοι είναι πολιτικά γνωστοί. Έχουν ονοματεπώνυμο που μας θυμίζει πολλά. Πρόκειται για τους “Pretadors” (δηλ. Αρπακτικά).  Είναι υποστηρικτές ενός συστήματος διακυβέρνησης που χαρακτηρίζεται από επίθεση στα λαϊκά και εργασιακά δικαιώματα και στην ηθελημένη φτωχοποίηση, ενός συστήματος που επιδιώκει την διαφθορά, τις πελατειακές σχέσεις, το παρακράτος και την ανομία στην πολιτική ζωή.

Και εννοείται ότι οι δειλοί δεν μας φοβίζουν.

Εμείς συνεχίζουμε.

Σταθερά.

Στον δικό μας αγώνα για την δημοκρατική αλλαγή στις 21 Μαίου.

           

  15/5/2023         Το Γραφείο Τύπου