ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Δεύτερο Θέμα Επικαιρότητα

Χυδαία ρατσιστική επίθεση στον Αντετοκούνμπο από σύμβουλο του υπουργείου Παιδείας

Ο Κ. Καλέμης, σύμβουλος του υπουργείου Παιδείας στον τομέα της Εκπαίδευσης Προσφύγων, εξαπέλυσε χυδαία ρατσιστική επίθεση σε βάρος του Γ. Αντετοκούνμπο – Μετά τον σάλο η Ν. Κεραμέως τον απομάκρυνε από τη θέση του

Αδιανόητους ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος του Γιάννη Αντετοκούνμπο χρησιμοποίησε ο καθηγητής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στέλεχος του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης Κωνσταντίνος Καλέμης.

Το θέμα έθεσε στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, με την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως να διατάζει σχετική έρευνα και στη συνέχεια να ανακοινώνει την απομάκρυνσή του.

Σύμφωνα με το αναρτημένο βιογραφικό του ο Κωνσταντίνος Καλέμης είναι καθηγητής στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στο Τμήμα Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στέλεχος του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης, ενώ στο προφίλ του Linkedin δηλώνει σύμβουλος του υπουργείου Παιδείας στον τομέα της Εκπαίδευσης Προσφύγων.

Ο Κ. Καλέμης λίγο μετά τη χυδαία επίθεση που εξαπέλυσε στον διεθνή μπασκετμπολίστα, έσπευσε να «κατεβάσει» το προφίλ του στο Twitter.