ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Δεύτερο Θέμα

Για προπηλακισμούς σε βάρος του από ακροδεξιούς, μιλάει ο Χ. Αθανασίου

Ενώ ο πρώην βουλευτής της ΝΔ στη Λέσβο, Παυλος Βογιαντζής, καλεί ευθέως την κυβέρνηση να βάλει τέλος στα τάγματα εφόδου που το τελευταίο διάστημα δραστηριοποιούνται στο νησί, ο νυν βουλευτής του κόμματος Χ. Αθανασίου, μιλάει για προπηλακισμούς σε βάρους του από ακροδεξιούς!

Απαντώντας πριν από δύο μέρες ο κ. Αθανασίου, σε παέμβαση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Μπουρνού, με την οποία ο τελευταίος τον κατηγορεί ότι μαζί με τον δήμαρχο Μυτιλήνης κ. Κύτελη “ υποθάλπει τη ρητορική και την πρακτική μίσους των ακραίων“, σημείωνει, ότι όχι μόνο δεν τους υποθάλπει, αλλά προπηλακίστηκε από αυτούς (που ο Γ. Μπουρνούς) θεωρεί ότι ενθαρρύνει!

Συγκεκριμένα στην απαντησή του, ο Χ.. Αθανασίου, σημειώνει ανάμεσα στα άλλα:

«Απορώ τι έχει πάθει ο κ. Μπουρνούς μαζί μου. Δεν φτάνει που δεν ασχολούμαι μαζί του, εκείνος, αντίθετα, δεν σταματά να ψευδολογεί. Τι είπε πάλι; Ότι εγώ «ενθαρρύνω ακροδεξιούς να προκαλούν και να τραμπουκίζουν στα μπλόκα». …..

“…. προχθές στο λιμανάκι της Θερμής φρόντισα να δοθούν νερό και τροφή στα παιδάκια και στις γυναίκες είκοσι μεταναστών και με προπηλάκισαν αυτοί που θεωρείς ότι ενθάρρυνα”

…..