ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Δεύτερο Θέμα Εκλογές 2023
Είμαι κοινωνική λειτουργός. Εργάστηκα 11 χρόνια στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης και 20 χρόνια στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής μου διαδρομής γνώρισα πολλούς ανθρώπους με τους οποίους έχτισα σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουν κρατήσει στο χρόνο.
Ως δημοτική σύμβουλος στο τρέχoν Δημοτικό Συμβούλιο έδωσα όμορφους αγώνες για την προάσπιση της κοινωνικής αλληλεγγύης αγκαλιάζοντας κάθε πρόγραμμα και δράση του Δήμου προς αυτήν την κατεύθυνση.
Η υποστήριξη των κοινωνικά ευάλωτων ομάδων και η προστασία των ανθρώπινων δικαιωμάτων ήταν πάντα αξίες που είχαν προτεραιότητα στην ζωή μου.
Ασχολούμαι πάνω από τριάντα (30) χρόνια με την εθελοντική αιμοδοσία και τη διάδοση της σημασίας της στο νησί μας, με τα άτομα με ειδικές ανάγκες/δεξιότητες και με την υποστήριξη των προσφύγων.
Eκτός από την εθελοντική μου προσφορά έχω δραστηριοποιηθεί και συνδικαλιστικά ως πρόεδρος και γραμματέας του Ενιαίου Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου, ως εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ του Νοσοκομείου, μέλος του ΔΣ του παραρτήματος Κοινωνικών Λειτουργών Λέσβου και μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού.
Όταν λοιπόν ο Παναγιώτης Χριστόφας μου ζήτησε να συμπορευθώ μαζί του το είδα θετικά. Ο Παναγιώτης Χριστόφας είναι ένας νέος άνθρωπος και επιστήμονας που διαθέτει ήθος, μεθοδικότητα, όραμα και αποφασιστικότητα.
Αποφάσισα λοιπόν να μπω κι εγώ ΜΠΡΟΣΤΑ σε αυτή την ωραία προσπάθεια για να βοηθήσω με όσες δυνάμεις και εμπειρία διαθέτω ώστε να γίνει ο δήμος Μυτιλήνης ένας φορέας που θα έχει προτεραιότητα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, για μια ζωή με ποιότητα σε αυτόν τον ωραίο τόπο που ζούμε.