ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Απόψεις Δεύτερο Θέμα

Ζωή Χαλιδιά / Να τσακίσουμε την ελεγχόμενη ευυποληψία

 

Ούτε που θυμάμαι τι είχε πει δημόσια, εκείνο το έρμο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας, ώστε αναγκάστηκε να παραιτηθεί από το κόμμα του για να μην στάξει η ουρά του γαϊδάρου της τοπικής ΝΔ.

Ναι! Η σπέκουλα, ο λαϊκισμός κι η βαρβαρότητα ήταν και είναι κατάπτυστα εργαλεία για την Αριστερά. Αλλά δεν μπορεί να παρακολουθεί τον επαγγελματία συκοφάντη Κουμουτσάκο να τουιτάρει χυδαία και εξωφρενικά ψέματα χωρίς καν να του ρίχνει 10 μηνύσεις το λεπτό! Κι επιτέλους ας συμπεριλάβει η Αριστερά στην επίσημη σκληρή του κριτική, όχι μόνο τους πρωταγωνιστές και τους συνεργούς αλλά και όλους εκείνους τους ανώνυμους πολίτες, σαρξ εκ της σαρκός της κοινωνίας, που συμμετέχουν, σιγοντάρουν, κανιβαλίζουν ή κάνουν τα στραβά τα μάτια στα αίσχη και την σαπίλα.

Είχε μακρύ πελατολόγιο η συμμορία του παιδοβιαστή και σωματέμπορα του Κολωνού. Πολίτες της διπλανής πόρτας, πρόθυμοι να βιάσουν ένα 12χρονο πλάσμα, Με αυτούς και άλλους τόσους, μπόλικα τους τη συνδέουν. Δεν χρειαζόμαστε το φτερούγισμα της πεταλούδας από τον Αμαζόνιο για να ξεσπάσει μπόρα στην Κίνα,
για να κατανοήσουμε την έννοια της αλληλουχίας. Τα αλισβερίσια έχουν πολλά πλοκάμια, αλλά ο μηχανισμός της «πυώδους » όλα τα σκεπάζει. Όταν μοστράρεις στο πλατύσκαλο μιας εξουσίας που αποδεδειγμένα στερείται ηθικού πλεονεκτήματος, εξασφαλίζεις μια ιδιότυπη μορφή κάλυψης. Όμως οφείλεις να της το ανταποδώσεις. Πώς; Προσφέροντας της κάμποσο εθνικισμό από δω, κάμποση θρησκοληψία από κει, μια δόση ψήφους από πάρα πέρα ή ένα τσούρμο νοματαίους σε μια συγκέντρωση.

Όλο αυτό το ανταποδοτικό πακέτο, είναι κομμάτι της κοινωνίας και κρίκος στην αλυσίδα που κρατά ανήλικες ή ενήλικες σκλάβες του σεξ, για… τρομερά φυσιολογικούς πολίτες. Η Χάνα Άρεντ έγγραφε ότι «ακόμα και στους πιο ζοφερούς καιρούς δικαιούμαστε να ελπίζουμε ότι θα φωτίσει και ότι ο φωτισμός δεν θα έρθει από θεωρίες και έννοιες». Αλλά από ανθρώπους που με το έργο τους θα το ανάψουν κάτω από οποιεσδήποτε περιστάσεις. Κι ο νοών νοείτω…

Υστερόγραφο: Ένα πλάνο αρχείου εκπομπής του ΣΚΑΙ, μας δείχνει πως δουλεύει και ποιοι χειρίζονται αυτή την «ελεγχόμενη ευυποληψία». Με δραματικό αναγραφόμενο super «Η αλληλεγγύη του Έλληνα στα χρόνια του κορωνοϊού», και με φόντο ελληνικές σημαίες, οι Καμπουράκης, Υποφάντης, και Τσελίκας, κάνουν ρεπορτάζ και συνομιλούν με τυχαίο πολίτη, που δείχνει τρομερά φυσιολογικός, οποίος κατά σατανική σύμπτωση είναι ο παιδοβιαστής και μαστροπός του Κολωνού! Όπως τυχαίοι ήταν κι οι φασίστες «αγανακτισμένοι πολίτες» του Αγίου Παντελεήμονα… Έτσι λοιπόν δημοσιογράφοι, πρώην συνδικαλιστές αστυνομικοί, μέλη της ΝΔ και η Υπόγα Μαξίμου προσπαθούν να στήσουν το αφήγημα του ευυπόληπτου οικογενειάρχη.