ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Απόψεις Δεύτερο Θέμα

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΥΧΤΑ

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, σε κατάσταση vertigo από το φιάσκο στη διαχείριση της πανδημίας με τις καθημερινές εκατόμβες νεκρών και από τον οικονομικό Αρμαγεδώνα που επελαύνει, σέρνει την πολιτική ζωή στον βούρκο της σκανδαλοθηρίας. Στο παρελθόν, όταν η κατάσταση ήταν πιο διαχειρίσιμη, τις βρωμοδουλειές τις έκαναν τα σάιτς και οι φιλικές εφημερίδες. Τώρα, που το πράγμα είναι πια εκτός ελέγχου, τη δουλειά την κάνει με δελτία τύπου η ίδια η Νέα Δημοκρατία.
Από το κόμμα που δίδασκε στα μέλη του την δεκαετία του 80 ότι αρχηγός της 17 Νοέμβρη ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου, αφού πρώτα οι τοπικές της πρόβαλαν την τελευταία βιντεοκασέτα του Καρατζαφέρη, δεν περιμέναμε βέβαια κάτι καλύτερο. Τέτοια είναι η ελληνική αστική τάξη, τέτοιο και το κόμμα της.
Όμως, οι αθλιότητες για τη “βίλα” του Τσίπρα είναι εμετικές γιατί προέρχονται από το ίδιο το Μαξίμου, σε μια περίοδο που κάθε μέρα έχουμε τριψήφιο αριθμό νεκρών από την πανδημία. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ψηφοφόρος του Τσίπρα – κι εγώ δεν είμαι – για να του κόβει την ανάσα αυτός ο νεοδημοκρατικός βόθρος. Χρειάζεται να είναι απλώς ένας νηφάλιος και εχέφρων πολίτης αυτής της χώρας.
Μαζευτείτε, γιατί θα φύγετε νύχτα.

Ο Θανάσης Καμπαγιάννης είναι δικηγόρος, πολιτική αγωγή στη δίκη της Χρυσής Αυγής και μέλος του ΔΣ του ΔΣΑ με την “Εναλλακτική Παρέμβαση – Δικηγορική Ανατροπή”.

Πηγή: ανάρτηση στο facebook