ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Απόψεις Δεύτερο Θέμα

Ο Άδωνης Γεωργιάδης λέει ότι ο πρωθυπουργός είναι ψεύτης

Ο Άδωνης Γεωργιάδης είτε το κατάλαβε, είτε δεν το κατάλαβε έδωσε στεγνά τον Πρωθυπουργό.

Σε συνέντευξη του στον ΣΚΑΪ στην εκπομπή «Σήμερα» της Μαρίας Αναστασοπούλου όταν ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια τι έχει να πει για αυτό που έλεγε επανειλημμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι φτάνουμε στο τελευταίο μίλι της πανδημίας απάντησε:

«Όταν πουλάς τουρισμό και είσαι ο Πρωθυπουργός μιας χώρας, πρέπει να πουλάς προς τα έξω στους πιθανούς σου πελάτες ότι είσαι μια υγειονομικά ασφαλής χώρα…»

Ο Άδωνης Γεωργιάδης έδωσε στην ψύχρα τον Μητσοτάκη.

Είπε ότι πούλησε ψεύτικη υγειονομική ασφάλεια. Πούλησε μια ψεύτικα ασφαλή υγειονομικά χώρα. Αμάρτησε για το καλό του τουρισμού.

Δεν γνωρίζουμε πόσος κόσμος μολύνθηκε στην Ελλάδα εξ αιτίας αυτών των ψεμάτων του Μητσοτάκη. Τι συνέπειες είχε αυτό για την υγεία τους. Πού κατέληξαν.

Αυτό που ξέρουμε είναι ότι σύμφωνα με τους ειδικούς λοιμωξιολόγους, ο κολασμένος χειμώνας του 2020 στη Βόρεια Ελλάδα είχε μια από τις κύριες αιτίες του το ανέμελο, ανεύθυνο άνοιγμα του τουρισμού. Που το προώθησε με ψεύτικες διαβεβαιώσεις από τη Σαντορίνη ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Έξι μήνες προτού εμφανιστούν τα εμβόλια.

Μετά την παραδοχή του Άδωνη Γεωργιάδη ότι ο Μητσοτάκης έλεγε ψέματα, ποιος πολίτης μπορεί πλέον να εμπιστεύεται τα λόγια του Πρωθυπουργού; Ποιος υπουργός μπορεί να παραμένει στη θέση του όταν λέει ψεύτη τον πρωθυπουργό;

Ο Πρωθυπουργός είναι ψεύτης, Δεν το λέμε εμείς. Ο Άδωνης Γεωργιάδης το λέει…