ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Απόψεις Δεύτερο Θέμα

Σκοταδισμός: Όχι στις αμβλώσεις

H Ιερά Σύνοδος αποφάσισε την καθιέρωση ημέρας «αγέννητου παιδιού», παίρνοντας ξεκάθαρα θέση κατά των εκτρώσεων. Δεν μιλάμε για την Αμερική του Ντόναλντ Τραμπ και της Κου Κλουξ Κλαν αλλά για την Ελλάδα του 21ου αιώνα που εγκατέλειψε τον Διαφωτισμό και εισήλθε στον σκοτάδι του πιο μαύρου Μεσαίωνα. Ζούμε στον καιρό της ακδροδεξιάς που ξεκινάει από τις ΗΠΑ και διαχέεται σε όλον τον κόσμο. Το κυνηγι των μαγισσών και της ελεύθερης διάδοσης των ιδεών δεν θα αργήσει. 

Σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο 5721/2-18 της ΙΣ η απόφαση αφορά στην προστασία του παιδιού και την… επίλυση του δημογραφικού προβλήματος και αποτελεί ικανοποίηση παλαιότερου αιτήματος της υπερσυντηρητικής ομάδας «Αφήστε με να ζήσω».

Η ηγεσία της ελληνικής Εκκλησίας, λοιπόν, ανακηρύσσει την πρώτη Κυριακή μετά τα Χριστούγεννα ως «Ημέραν αφιερωμένην εις την προστασίαν της ζωής του Αγεννήτου Παιδιού».

Η Εκκλησία γίνεται ο επίσημος θεσμός του σκοταδισμού σε πλήρη συνέργεια με τη νέα υπερδεξιά κυβέρνηση που θα επιχειρήσει να «κάνει, όπως η υπουργός Παιδείας και θρησκευμάτων, πιο ελκυστικά τα θρησκευτικά», οδηγώντας τη χώρα πλησίστια στην… 4η βιομηχανική επανάσταση!