ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Απόψεις Δεύτερο Θέμα

Το πτώμα της ελληνικής δημοσιογραφίας μύρισε πια

Ειλικρινά μου δημιουργεί θλίψη. Όχι θυμό. Μου δημιουργεί έκπληξη και θλίψη. «Σκάει» μία είδηση και μάλιστα με στοιχεία, με αποκαλυπτικά έγγραφα του FBI του Αμερικανικού Υπουργείου Δικαιοσύνης, δηλαδή με άκρως αξιόπιστα έγγραφα.

Εκεί μέσα διαβάζουμε πως ένας Έλληνας πρώην υπουργός, ο Ανδρέας Λοβέρδος, δωροδοκήθηκε από τη Novartis. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή όχι, ξέρω όμως ότι το λέει το FBI. Από μόνο του αποτελεί τεράστια είδηση.

Η συγκεκριμένη είδηση λοιπόν εξαφανίζεται από τα ελληνικά ΜΜΕ. Θάβουν ακόμα και αυτό! Την πιθανή δωροδοκία ενός υπουργού! Πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω.

Και δεν μιλάω καν για την παραποίηση των εγγράφων από το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών που είναι επίσης τρομακτικό ως γεγονός, περιορίζομαι μόνο στα του FBI.

Και όταν εξαφανίζουν μία είδηση ακόμα και για τον Ανδρέα Λοβέρδο, σιγά δηλαδή το σημαίνον πολιτικό πρόσωπο, καταλαβαίνετε τι θα γίνεται με άλλους. Δεν θα περνάει τίποτε.

Για όλα αυτά η Ελλάδα κατρακυλάει στις θέσεις της Ελευθερίας του Τύπου. Δεν κάνουν λάθος οι ξένοι. Το βλέπουν ξεκάθαρα: η ελληνική δημοσιογραφία βρίσκεται σε σήψη.