ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Απόψεις Δεύτερο Θέμα

Υποκλοπές: Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια; Ο Κυριάκος κάνει

 

 

Ένα θετικό πολιτικό παρεπόμενο που μπορεί να έχει αυτή η απόπειρα παρακολούθησης του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη, είναι ότι στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επανασυνειδητοποιούν με ποιους έχουν να κάνουν. Τι εστί Μητσοτάκης και τι είδους πολιτικές σχέσεις μπορούν να έχουν με τη σημερινή ΝΔ, που μέρος της με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη κινείται στα όρια του παρακράτους. Ήδη το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σύμφωνα με τον βουλευτή του Χάρη Καστανίδη ζήτησε την κατάργηση της διάταξης, την οποία είχε ψηφίσει, που επιτρέπει στην ΕΥΠ παρακολουθήσεις χωρίς να ενημερώνεται η ΑΑΔΕ.

Όποιος πιστεύει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα έκανε παρακολουθήσεις είναι απόλυτα αφελής. Ο Μητσοτάκης θα κάνει ότι χρειαστεί προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία. Νόμιμο και παράνομο. Άλλωστε κι ο πατέρας του ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης όταν ήταν πρωθυπουργός κι αυτός παρακολουθήσεις έκανεΕίναι οικογενειακό χόμπι και παράδοση. Ο αδίστακτος αυτός άνθρωπος δίδαξε στον Κυριάκο να μην σταματά πουθενά. Κι ο Κυριάκος το εφαρμόζει με απόλυτη επιτυχία.

Το ptedator και ποιος έχει στην κατοχή του αυτό το λογισμικό και αν το έχει η ΕΥΠ, ή οποιοσδήποτε άλλος και ποιος κάνει τις παρακολουθήσεις είναι κατάσταση θολή. Το σίγουρο είναι ότι η κυβέρνηση κι ο ίδιος ο Μητσοτάκης δεν έχουν καμία διάθεση να ψάξουν τις καταγγελίες Ανδρουλάκη, όπως δεν έψαξαν και τις ανάλογες καταγγελίες του δημοσιογράφου του CNN.gr Θανάση Κουκάκη. Αντίθετα προσπάθησαν να τις βραχυκυκλώσουν και να τις θάψουν. Ποιος πρωθυπουργός, εφόσον ήταν αθώος δεν θα δεσμευόταν απέναντι στους Έλληνες πολίτες ότι θα κάνει ότι μπορεί για να λάμψει η αλήθεια; ‘Άμα είδατε τέτοια δέσμευση από τον Μητσοτάκη γράψτε μας. Τι κάνει λοιπόν νιάου-νιάου στα κεραμίδια για το ποιος είναι ανακατεμένος στις ύποπτες παρακολουθήσεις; Δεν είναι ο γάτος. Ο Κυριάκος είναι και το κακό του συναπάντημα.

Η κατάσταση με την κυβέρνηση Μητσοτάκη γίνεται συνεχώς και πιο τοξική. Φτάνει στο απροχώρητο. Από τις παρακολουθήσεις στα κινητά, την άδικη δικαιοσύνη, την κλοπή μέσω της πρωτοφανούς ακρίβειας, σε βάρος των λαϊκών τάξεων, τα παγκόσμια ρεκόρ στους θανάτους λόγω κορονοιού, την πρόσληψη αστυνομικών για να μας δέρνουν αντί για πυροσβέστες κι ας καίγεται η μισή Ελλάδα, όλα αυτά δημιουργούν ένα κλίμα πρωτοφανούς σαπίλας και παρακμής.

Πρέπει να το σταματήσουμε. Και θα το σταματήσουμε. Είναι θέμα επιβίωσης. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μας βρωμίζει. Όλοι πλέον το καταλαβαίνουν. Μόνον η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δεν άκουσε, δεν είδε, δεν κατάλαβε. Με τις θεωρίες της περί δικαιοσύνης και λαϊκισμού δικαιολογεί την σημερινή κοινωνική αδικία, την άδικη δικαιοσύνη και γίνεται πρόθυμη κολώνα στήριξης του καθεστώτος Μητσοτάκη.

Θα της καταλογιστεί.