ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Της μέρας τα καμώματα...

Lesvoshop: Σιγή ασυρμάτου από την Περιφέρεια

lesvoshop

Απόλυτη σιγή επικρατεί στο … “στρατόπεδο” της περιφερειακής αρχής, σχετικά με τις προθέσεις της αναφορικά με την υπόθεση του Lesvoshop.

Ένα μήνα μετά την αποστολή που έστειλε προς την Περιφερειάρχη και τον Πρόεδρο του Περ. Συμβουλίου, η περιφερειακή σύμβουλος Μ. Νικολάρα, με την οποία ζητάει “Ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου, στην οποία θα συζητηθεί το θέμα της ΑΕΝΑΛ και του Lesvos shop” δεν έχουμε “ούτε φωνή, ούτε ακρόαση” από την πλευρά των πρώτων.

Αντιλαμβανόμαστε βεβαίως ότι όλο αυτό το διάστημα η κ. Καλογήρου και οι συνεργάτες της ήταν απασχολημένη(οι) με τις έκτακτες συγκλίσεις του περιφερειακού συμβουλίου και τις συσκέψεις για σοβαρά θέματα της επικαιρότητας (ασφαλιστικό, φορολογικό, ΦΠΑ κλπ).

Φανταζόμαστε όμως, ότι τώρα που πέρασαν αυτές οι φούριες θα βρει το χρόνο να προετοιμάσει και αυτή την ειδική συνεδρίαση που έχει ζητήσει η Μαρία Νικολάρα.

Με αυτή την ευκαιρία μάλιστα να ενημερώσει και τα μέλη του Π.Σ για το που βρίσκεται αυτή η υπόθεση με το «πλαίσιο Συνεργασίας που περιλαμβάνει «την εκπόνηση πλήρους σχεδίου, εκτελέσεις αξόνων καμπάνιας (δημιουργικής εκτέλεσης) και προδιαγραφών υλοποίησης των ενεργειών (Impementation Specs and Roadmap) προς 75000€/χρόνο (τριετής), το οποίο παρουσίασε στα πλαίσια της άλλης σύσκεψης που είχε κάνει στις αρχές του Μάρτη  για «την αντιμετώπιση των συνεπειών στον τουρισμό από το προσφυγικό»